Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als C4PO geloven we in duurzaamheid. Wij hebben het bedrijf opgebouwd om verspilling in bedrijven tegen te gaan, want wij houden niet van verspilling. Verspilling in uw bedrijf is op te lossen m.b.v. procesverbetering, projectverbetering en project portfolio inzicht en management. Zowel in het leven als bij het ondernemen is het zaak om verspilling zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast proberen we binnen onze mogelijkheden zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo brengen wij werkzoekenden onder de aandacht van bedrijven (gewoon omdat het kan, dus niet omdat we een recruitment opdracht hadden), scheiden we ons afval en participeren we in de business club van “Create your Future“.

Bij C4PO geloven we er in dat we allemaal een bijdrage moeten leveren in het verbeteren van de wereld. In dat kader doen we via de Club van 25 een bijdrage aan de Stichting Pole Position die gehandicapten helpen hun helden te ontmoeten.

Een ander goed doel waar wij aan bijdragen is de Tree of Life. Van onze (en natuurlijk ook andere) bijdragen worden er bomen gezaaid in Togo zodat er weer bossen komen (die zorgen voor zuurstof en voedsel). Als u klikt op het logo van Tree of Life kunt u ook bijdragen aan de toekomst van deze aarde. Voor 5 euro koopt u al een boom.